dijous, 12 d’agost del 2010

Informació important que els Catalans han de coneixer

Hola, escric aquest mail per donar-vos una informació valuosa de la situació de Catalunya.

Per exemple, sabies que Catalunya és la 4ª comunitat de renda per càpita, però que després de pagar el que des de Madrid diuen "la Solidaridad", baixem a la 11a posició? d'aquesta manera espoliadora dels nostres diners fan que per exemple Ceuta tingui més renda per càpita que Catalunya.. inversemblant, oi?

Per exemple, sabies que cada persona de Catalunya de mitjana, dona 3000€ a l'any d'impostos que no repercuteixen a Catalunya, sinó que van a parar a d'altres comunitats?.. son molts diners, oi? pensa quant guanyes a l'any, i pensa si som quasi 7milions de persones.. es podrien fer moltes coses a Catalunya amb aquests diners, no?

Per exemple, sabies que el Tribunal Constitucional a retallat un Estatut que va votar en referèndum democràticament els ciutadans de Catalunya, i que a més va votar a favor el Congrés dels Diputats de Madrid?.. crec que això vol dir que el que nosaltres volem no els importa gens, i a més, és com un insult, per dir-ho finament.

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent en poc temps seria el 4t país a Europa en el rànquing de renda per càpita??

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent, gestionant els nostres recursos, no hi hauria peatges a les carreteres??

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent, les pensions augmentarien un 10% per els nostres avis??

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent, les quotes de la seguretat social baixarien un 20%, i els sous augmentarien aquest 20%??

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent, les inversions a sanitat, infraestructures i educació augmentarien entre un 10 i un 20%??

Per exemple, sabies que si Catalunya és independent, els polítics actuals perdrien un munt de diners i interessos?? (per això no volen sortir del poder, menyspreant les necessitats dels ciutadans).

Tota aquesta informació és un petit recull elaborat a partir de fonts especialitzades. Els enllaços a aquestes fonts els podeu trobar classificats al meu blog http://rushusroom.blogspot.com/


Actualment per a Catalunya només hi ha dos opcions: autonomia=resignació=espoli-fiscal=menyspreu, o independència=democràcia=gestionar els propis recursos.

A les nostres mans està realment el futur de Catalunya, ja que per sort hi ha una democràcia i en aquestes eleccions podrem escollir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada