dissabte, 17 de juliol del 2010

E-mail a Artur Mas 18/07/2010

Hola Sr. Mas, he de dir-li que hem considero independentista (m'agradaria que el meu pais, Catalunya, pugui optar a ser lliure mitjançant un referèndum abans que hem jubili als 67 o més).
Per qué li dic això?, doncs miri, per que crec que la seva orientació envers al benestar dels ciutadans de Catalunya és equivocada. Sr Mas, per aquesta simple regla de tres, si demanem l'estatut (on tots els partits es posen d'acord (dificilíssim però cert), es demana el justet per encaixar dins de la Constitució i retallen a Madrid perque pugui ser aprobat al Congrés i al Senat) i, tarden 5 anys en"sentenciar", retallant encara més articles fonamentals....... Sr.Mas si demanem com he sentit ara fa poc, el Concert econòmic????... Deu meu, quants anys i anys poden passar per això!!??.. i total per que el Constitucional el tombi... Sr. Mas, jo soc un simple treballador i he arribat a aquesta conclusió?.. son aquestes propostes les que fan que la gent del carrer estigui tant desencantada amb els politics, i sap per que? doncs per que sembla que ens prenguin el pel, "si guanyem les eleccions anirem pel Concert econòmic".. i tant, durant 20 anys com a mínim, mentres aneu xuclant del pot.. Sr. Mas, això s'ha acabat, m'agradaria deixar-li clar que els independentistes que som ara mateix més de la meitat de la gent de Catalunya no volem un partit independentista de dreta, o d'esquerra, o de centre al govern durant 4 anys xuclant del pot i fent entendre als espanyols que som una nació.. els independentistes volem la independència!! i prou!!.. un cop la tinguem, tornem a fer eleccions i escollim el partit que tingui el candidat més guapu si cal.. però el primer, abans que les polítiques més socials o menys socials, és la independència!!

http://rushusroom.blogspot.com/

PD: Sé que no seran valents com per anar a favor de la independència ( ho entenc, massas interesos en joc), i és trist, per que ara es el moment, la gent s´ho mereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada